EDDAVerse: Laten we de wereld tokenizen

By | 16/06/2022


EDDAVerse adalah een kant-en-klare Web 3 enabler voor wereldwijde merken, beroemdheden en IP’s. EDDAVerse stelt atleten, beroemdheden, stichtingen, bedrijven, IP’s en merken di staat om Web3, NFT’s en het Metaverse te betreden door product, diensten te lanceren en gemeenschappen te bouwen. EDDAVerse creëert en lanceert ook zijn eigen IP’s. EDDAVerse heeft ook een extra onderdeel genaamd EDDASwap.

Lebih dari EDDASwap

EDDASwap adalah platform baru yang benar-benar baru. EDDASwap adalah een ecosysteem van DeFi- en NFT-aplikasi, bertemu dengan een gedecentraliseerde uitwisseling die Ethereum, BSC dan Polkadot ondersteunt. EDDA adalah token asli dari EDDASwap-ecosysteem en ontleent zijn naam aan een oude verzameling mitologische Noorse gedichten. EDDA Token houders zullen de belangrijkste beginstigden zijn van het voortgezette gebruik en de groei van EDDASwap.

Tokenomi EDDA

De tokenomics van EDDA zijn volledig uniek en zijn strategich ontworpen om de waardetoename van het EDDA-token te maximaliseren. EDDA zal voor altijd een vaste voorraad hebben van slechts 5000 token. Daarom adalah EDDA een token bertemu een ultralaag aanbod , waardoor het een van de meest schaarse token op de markt is. Het sukses van Bitcoin heeft een zeer fundamenteel economisch concept versterkt. Sederhana gezegd, bewijsbare schaarste adalah waardevol. Als voorbeeld, vandaag de dag streven veel mensen ernaar om ééén volledige Bitcoin te bezitten. Net Als hoe slechts 21 miljoen mensen in de wasld één volledige Bitcoin kunnen bezitten, neemt EDDASwap dit enkele inkepingen hoger, omdat slechts een exclusieve club van 5000 mensen in staat zal zijn om éénDA volledige! Ter verduidelijking voor degenen die minder bekend zijn bertemu cryptocurrency, kunnen cryptocurrency, dalam tegenstelling tot aandelen, fractioneel eigendom zijn. Anda hoeft niet per se één “volledige” EDDA te bezitten. Dus zelfs een koper die geen aanzienlijke som geld over heeft, kan nog steeds een fractie van EDDA kopen en tepat dezelfde voordelen ontvangen.

Platform NFT dari EDDASwap

Momen zijn op dit NFT een van de populairste tren di dunia luar zijn snel de toegangspoort geworden om de cryptocurrency markten te betreden. Platform NFT van EDDASwap, dat al live is, combineert de voordelen van NFT’s met de snel groeiende digitale kunst- en verzamelobjectenindustrie, waardoor innovatieve mogelijkheden ontstaan, zoals het tokenizing van kunstwerken en verza. Di platform NFT untuk EDDSwap kunnen EDDA token houders hun token inzetten om eksklusif, edisi terbatas NFT’s te verdienen die speciaal voor EDDASwap zijn gemaakt door’s werelds toonaangevende 3D-artiesten en motion graphic designer, waaronder Space legendes Lab Yacht, Stefan Große Halbuer, Cyrus James Khan, Layerinsane, Alphie en nog veel meer. Op NFT-marktplaatsen zoals OpenSea en Rarible zijn NFT’s van topkwaliteit van dergelijke toonaangevende artiesten indrukwekkend. Een van de limited edition Platform van het NFT van EDDASwap adalah bijvoorbeeld onlangs verkocht voor meer dan $14,000 op OpenSea. Yang terbaik adalah, EDDA token houders die het NFT-platform gebruiken, krijgen al deze NFT gratis!

DEX Multi-Rantai EDDASwap

De multi-chain DEX adalah andalannya untuk EDDASwap dan ondersteunt de handel di crypto-activa op alle toonaangevende blockchains zoals Ethereum, Binance Smart Chain dan Polkadot. De Binance Smart Chain-versi van de DEX zal de eerste zijn die wordt gelanceerd, die binnenkort zal worden gevolgd door een L2 DEX, waarvoor EDDASwap heeft samengewerkt bertemu Polygon. Lihat lebih lanjut tentang rencana van EDDASwap untuk memilih DEX’s adalah fokus utama op beveiliging. EDDASwap menerapkan “Kunci Likuiditas”, lihat fungsi opsi lebih lanjut dari token op de EDDASwap DEX vermeldt, de mogelijkheid heeft om de liquiditeit voor het token gedurende een bepaalde periode waktu yang lama. Rusa proyek dat zichzelf akan legitimeren, kan deze functie gebruiken om vertrouwen te kreren dan token pembeli dari broodnodige beveiliging te bieden.

Een ander belangrijk aspek adalah hoe de DEX’s de EDDA-tokenhouders ten goede komen. Het antwoord ligt in een elegant system, waarbij een fractie van de handelskosten die worden gegenereerd op alle DEX’s van EDDASwap worden gebruikt om automatisch EDDA tokens op de markt te kopen, die vervolgens wordhunen gedistribueerd token naar EDDA Daarom, naarmate EDDASwap groeit en het handelsvolume toeneemt, zullen de EDDA Token houders de uiteindelijke startstigden zijn.

Mitra EDDASwap bertemu Polygon

EDDASwap heeft verschillende menonjol dengan mitra kerja sama gesloten. De grrootste daarvan adalah de samenwerking van EDDASwap bertemu Polygon. EDDAStukar teknologi penskalaan L2 dari pelaksana Polygon dan temukan platform yang lebih baik dari platform EDDStukar dengan brengen. Unggulan DEX EDDASwap adalah platform terbaik di EDDASwap dengan Polygon. Aangedreven door de schaal mogelijkheden van Polygon, zullen transaksi di EDDASwap L2 DEX bijna geen gaskosten bertemu zich meebrengen (minder dan $0,0001 per transaksi) en zal de finaliteit van de transactie bliksemsnel zijn. Temui dan dapatkan DEX di industri terburuk bertemu dengan hoge kosten en hun L2-implementasi vertragen, zal de EDDASwap DEX dan enorm konkurenievoordeel hebben, door ongeëvenaarde schaalvergroting te bieden zonder afbreuk te do aan desentralisasi. Om de likuiditeit untuk EDDASTukar DEX untuk memulai, gaat Poligon dan kampanye penambangan likuiditas yang digunakan untuk likuiditeitsverschaffers untuk stimulan dan de lancering van de DEX. Dari omvang van de samenwerking eindigt daar echter niet alleen, mau EDDASwap gaat ook NFT’s universeel toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen, door hun platform NFT uit te breiden naar Polygon. Dalam platform NFT yang ditingkatkan dengan EDDA Swap zal het proces van slaan en transacties memenuhi eksponen NFT goedkoper en sneller zijn. V2 van het NFT-platform van EDDASwap tersedia dalam ontwikkeling en zal geheel nieuwe primitieven naar de NFT-industrie brengen, waaronder de samenvoeging van DeFi bertemu dengan NFT. Antara sukses dengan EDDASwap di de NFT-ruimte, gecombineerd bertemu de scaling technology van Polygon, zal NFT naar een hoger niveau tillen.

Lihat lebih banyak informasi tentang proyek spannende van EDDAVerse naar: https://eddaverse.com/

Dikutip Dari Berbagai Sumber:

Published for: MasDoni

Baca Juga  Jika Anda Ingin Pitch Anda Meningkat, Gunakan 3 Tips Sederhana Ini

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.